Bodycare by Sandra

Zorg jij goed voor jezelf?

Mijn praktijk 


Ik zal mij eerst even voorstellen, ik ben Sandra en woon in Schagen waar ik mijn zolderkamer heb ingericht tot massageruimte waar je tot rust kon komen voor een ontspannen massage.

Bodycare by Sandra is mijn massagepraktijk aan huis. 

In 2018 ben ik vol enthousiasme begonnen aan een opleiding ontspanningsmassage bij ATS massageopleidingen in Hoorn.

Ik startte aan de opleiding met puur het idee alleen als hobby te gaan masseren. Maar naar mate de cursus vorderde werd ik steeds meer geprikkeld om er meer mee te gaan doen. Zo ben ik vanaf mei 2019 begonnen met massages aan mensen buiten mijn vriendenkring om erachter te komen wat bij mij paste. Inmiddels is mijn praktijk langzaamaan aan het groeien en heb ik diverse extra cursussen gevolgd waaronder stoelmassage, cupping massage en hotstone.

 Dit voorjaar volgt nog de cursus 'Fullbody Wellness Massage'. Deze laatste massage zorgt ervoor dat ik massages van ruim een uur kan aanbieden.

Naast de massages heb ik nog een fulltime baan en een gezin. Dat maakt dat ik niet alle dagen beschikbaar ben. Samen komen we wel tot het maken van een afspraak.

Let wel, ik heb sinds kort besloten dat ik alleen nog dames masseer. Helaas hebben eerdere (negatieve) ervaringen mij hier toe doen besluiten.