Bodycare by Sandra

Zorg jij goed voor jezelf?

 

 Tarieven vanaf 1-1-2023

Omdat alles al duurder wordt heb ik besloten mijn tarieven voor 2023 niet te verhogen voor de massages. Wel zijn de tarieven wat anders geworden voor de cupping- en hotstonemassagesOntspanningsmassage 30 minuten 

€ 25,-

Ontspanningsmassage 45 minuten

€ 40,-

Ontspanningsmassage 60 minuten

€ 55,-

Cupping of hotstonemassage 60 minuten

€ 60,-

Cupping of hotstonemassage gehele lichaam 90 minuten

€ 80,-


De massages zullen over het algemeen plaats vinden op de massagetafel. Mocht u door lichamelijke klachten niet op uw buik kunnen liggen kan ik de massage naar wens aanpassen.

Voorwaarden

Het is altijd belangrijk om mij op de hoogte te stellen van zwangerschap, ondergane operaties, ziekte of blessures. Heeft u koorts? Dan is herstellen van uw lichaam op natuurlijke wijze van groot belang en kan u niet gemasseerd worden.

Zorg altijd dat u schoon gedoucht bent voor u een massage krijg, ook is het dragen van schoon ondergoed een voorwaarden in mijn praktijk. Dit ivm hygiëne. De massages bij Bodycare by Sandra zijn niet erotisch getint en ongewenst gedrag wordt dan ook niet getolereerd.

Vergoeding

Behandelingen komen momenteel niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Ook kan ik geen BTW facturen maken gezien ik BTW vrije tarieven reken.

Betaling

Betaling het liefst contant. Ik heb geen pin.

Annulering

Wanneer de afspraak binnen 24 uur afgezegd wordt, zal deze helaas voor 50% in rekening gebracht worden.

Cadeaubon

    Leuk om te krijgen, lief om te geven. Ik verkoop ook  Bodycare by Sandra cadeaubonnen.

    Informeer naar de mogelijkheden.